shutterstock_480751093

Belastingadviseur in Amsterdam en omstreken

Heeft u plannen om naar het buitenland te verhuizen of heeft u voornemens om tijdelijk in het buitenland te gaan werken en heeft u advies nodig? De belastingadviseur in Amsterdam van Finsens Tax biedt belastingadvies op het hoogste niveau in de regio Amsterdam. Wij zijn belastingadviseurs met vele jaren ervaring in zowel lokale en internationale belastingzaken. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de internationale belastingwetgeving en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van belastingen. Wij kunnen u helpen om uw belastingzaken correct af te handelen. Of u nou particulier bent of zzp’er.

Finsens heeft 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening

Denkt u dat onze dienstverlening aansluit bij uw wensen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en schakel onze hulp in. We helpen u graag verder.

Dé belastingadviseur in Amsterdam en omstreken

Wij helpen u met al uw belastingzaken. Als particulier moet u in Nederland ieder jaar belastingaangifte doen en belasting betalen. Maar ook als ondernemer heeft u veel met belastingen te maken. Onze belastingadviseur in Amsterdam biedt u belastingadvies op het hoogste niveau. Het zijn stuk voor stuk hoogopgeleide belastingadviseurs die te allen tijde perfect op de hoogte zijn van de wetgeving op dit gebied.

Voor particulieren

Iedere inwoner van ons land moet jaarlijks belastingaangifte doen. Dit is een tijdrovend proces dat veel stress en frustratie met zich mee kan brengen. De belastingadviseur in Amsterdam biedt u als particulier hulp bij de aangifte inkomstenbelasting. Van tevoren sturen we u een checklist toe waarin staat welke documenten u nodig heeft om uw aangifte compleet te maken.

Het is immers heel belangrijk dat al uw belastbare inkomen meegeteld wordt. Gedurende dit proces proberen we er voor te zorgen dat u nooit teveel belasting betaalt. Binnen de grenzen van de wet, natuurlijk.

Finsens streeft naar de hoogste kwaliteit service en advies door middel van actuele marktkennis, afspraakmogelijkheden buiten kantooruren en proactief contact door de adviseurs

Voor zzp’ers

Ook helpen wij bedrijven en zzp’ers bij hun belastingaangelegenheden. U wordt als ondernemer immers geconfronteerd met vele fiscale zaken. Zowel zakelijk als privé. Daarnaast bent u al druk zat. De belastingadviseur voor zzp in Amsterdam is u graag van dienst met het opzetten van uw salarisadministratie en uw vennootschapsbelasting gerelateerde zaken. Maar ook wanneer u advies nodig heeft op het gebied van omzetbelasting zijn wij van Finsens de juiste partij voor u. Dankzij onze hulp staat u er als zelfstandige niet alleen voor.

Voor expats

Daarnaast adviseert onze belastingadviseur expats in Amsterdam. Dit zijn mensen die naar Nederland komen of juist naar het buitenland vertrekken. Want hoe gaat u om met de dubbele belastingen? In welk land bent u belastingplichtig? En hoe zit het eigenlijk met het pensioen dat in het buitenland of juist in Nederland is opgebouwd? Maar ook omtrent vragen op het gebied van verblijfsvergunningen, werkvergunningen en het aanvragen van de 30% regeling moet u bij ons wezen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u goed op weg helpen.

Laat ons uw belastingzaken regelen.

Schakel de belastingadviseur in

Schakel de belastingadviseur van Finsens vandaag nog in en geniet van de vele voordelen. Van hulp bij belastingaangifte tot aan advies over omzetbelasting en dutch tax return. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Onze adviseurs staan altijd voor u klaar. Zowel voor particulieren als voor ondernemers. Samen zorgen we er voor dat uw belastingzaken te allen tijde compleet op orde zijn.

Heeft u een vraag over wat we kunnen betekenen in uw situatie of bent u benieuwd naar de prijzen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, of bel naar +31 (0)20 262 43 50. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. We helpen u graag verder met uw belastingzaken.

Direct contact

Wij kunnen u helpen

Mohamed Kaddour

Tax Advisor
020 262 43 50

Contact opnemen