shutterstock_480751093

Belastingadvies

Heeft u plannen om naar het buitenland te verhuizen of bent u voornemens om tijdelijk in het buitenland te gaan werken en heeft u advies nodig? Finsens Tax biedt belastingadvies op het hoogste niveau.

Wij zijn belastingadviseurs met vele jaren ervaring in zowel lokale en internationale belastingzaken. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de internationale belastingwetgeving en de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Wij kunnen u helpen om uw belastingzaken correct af te handelen.

Zowel particulieren als ondernemers kunnen contact met ons opnemen voor belastingadvies, belastingaangiften en de verwerking van uw administratie. Wij helpen ook bedrijven bij hun belastingaangelegenheden. Wij helpen u graag met het opzetten van uw salarisadministratie en uw vennootschapsbelasting gerelateerde zaken.

Verder kunnen zowel particulieren als bedrijven contact met ons opnemen met vragen over de 30% regeling.

Bij ons kunt u een persoonlijke benadering verwachten. Ons belangrijkste doel is om de zaken voor u gemakkelijker te maken.

Voor een meer uitgebreide beschrijving van onze fiscale diensten verwijzen wij u graag naar de Engelse versie van onze website.

Direct contact

Wij kunnen u helpen

Mohamed Kaddour

Tax Advisor
020 262 43 50

Contact opnemen
Contact opnemen?
Contact aanvraag
info@finsens.nl
+31 (0)20 - 262 43 50