25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening

Persoonlijk – Integer – Kwaliteitsgericht

All-round financieel advies

Perfecte marktkennis

previous arrow
next arrow
Slider

Expat hypotheek

Verblijft u voor langere tijd in Nederland voor uw werk en bent u op zoek naar een koopwoning? Of verblijft u gedeeltelijk in Nederland en bent u ook op zoek naar andere manieren om te investeren, naast vastgoed? Dan kan een expat hypotheek interessant zijn voor u. Als expat heeft u natuurlijk de mogelijkheid om een koophuis te huren tijdens uw verblijf in Nederland. Maar een andere optie, waar steeds meer expats voor kiezen, is om juist zelf in vastgoed te investeren met de mogelijkheid om dit te verhuren op de momenten dat u voor langere tijd in het buitenland bent. Financieel advieskantoor Finsens in Amsterdam helpt u met gedegen advies goed op weg. Wij hebben ons in de afgelopen 25 jaar vooral gespecialiseerd op het gebied van expat hypotheken, vermogensbeheer en belastingadvies.

Waarom een expat hypotheek

De expat toestroom in met name Amsterdam is enorm toegenomen de laatste jaren. Steeds meer mensen komen vanuit de hele wereld naar ons land toe om hier een periode te wonen en te werken. Deze ontwikkeling opent nieuwe deuren voor zowel Nederlandse als buitenlandse investeerders en aankoop van vastgoed wordt hierdoor nog aantrekkelijker. Zo kunt u denken aan het afsluiten van een zogeheten verhuurhypotheek (buy to let). Voor Nederlandse investeerders kan dit een interessante optie zijn om expats als huurders te kunnen huisvesten, terwijl expats met een verhuur-/expat hypotheek juist de kans hebben om in vastgoed te investeren. En op de momenten dat zij niet woonachtig zijn in Nederland kan de woning onderverhuurd worden.

Een verhuurhypotheek biedt rendement op twee manieren: een direct rendement door het maandelijks innen van de huur. Daarnaast kan uw kapitaal toenemen door een waardestijging van uw pand. Andere voordelen van deze manier om vermogen op te bouwen zijn: de lage rente, de stijgende huurprijzen en de mogelijkheden die een dergelijke investering biedt voor zekerstelling van uw oudedagvoorziening. Natuurlijk heeft de verhuurhypotheek wel een aantal belangrijke voorwaarden waaraan u moet kunnen voldoen. Om erachter te komen wat uw opties zijn op het gebied van de verhuurhypotheek, expat hypotheek of andere hypotheken kunt u altijd in gesprek gaan met één van onze adviseurs.

Advies van Finsens?

Bij ons advies in expat hypotheken en overige diensten verdiept onze adviseur zich altijd in uw persoonlijke en financiële situatie. Daarnaast beschikken wij altijd over de actuele marktkennis en garanderen wij de hoogste kwaliteit, persoonlijke service en advies. Ook zijn wij erg flexibel in onze afspraakmogelijkheden. Wij komen graag in contact met u. Bel ons op +31 (0)20 262 43 50, stuur ons een e-mail of dien een terugbel verzoek in via het contactformulier op de website.