25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening

Persoonlijk – Integer – Kwaliteitsgericht

All-round financieel advies

Perfecte marktkennis

previous arrow
next arrow
Slider

Op zoek naar een hypotheek in Amsterdam?

Bent u van plan te verhuizen en een nieuwe woning te kopen? Wilt u een hypotheek in Amsterdam afsluiten om de woning te financieren? Of zou u graag beleggen door middel van een verhuurhypotheek? Dan zit u goed bij Finsens! Wij zijn een hypotheekadviseur te Amsterdam en gespecialiseerd in het verstrekken van onafhankelijk financieel advies. Graag adviseren we u over de diverse mogelijkheden.

Bij het kopen van een huis komt heel wat kijken. Vooral in Amsterdam zijn er ontzettend veel mogelijkheden door de veelzijdigheid aan stadsdelen, wijken en huizen en zijn de opties op het gebied van hypotheken eindeloos. Maar hoe vindt u nou het geschikte huis met een bijpassende hypotheek in Amsterdam? Het kan ook zijn dat u vastgoed wil aankopen om vervolgens weer te verhuren, bijvoorbeeld aan expats. Of bent u misschien zelf een expat op zoek naar een koopwoning in Nederland? Financieel advieskantoor Finsens neemt alle mogelijkheden met u door en geeft u een compleet en vakkundig hypotheekadvies voor uw droomhuis in Amsterdam.

Een hypotheek afsluiten voor de koop van een woning en daarover uw mogelijkheden aan het verkennen? Schakel dan Finsens in voor onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar hypotheek advies in Amsterdam. Neem gerust eens vrijblijvend contact op door te bellen naar 020 262 43 50 of het contactformulier op de website in te vullen.

Advies bij hypotheek in Amsterdam

De hypotheek van uw eigen woning is een belangrijk onderdeel van uw financiële situatie. Met behulp van de adviseurs van Finsens kunt u vaststellen welke hypotheek in Amsterdam geschikt is voor u, rekening houdend met uw persoonlijke wensen en uw financiële situatie. Wij kijken niet alleen naar gunstige factoren zoals lage rente of het maximale hypotheekbedrag, maar adviseren u ook op maat over wat bijvoorbeeld de gevolgen kunnen zijn van bepaalde opties. Onze adviseurs houden ook altijd de condities en voorwaarden van banken en andere hypotheekverstrekkers in gedachten bij hun advies. Doordat Finsens als onafhankelijk intermediair toegang heeft tot alle geldverstrekkers in Nederland, zijn wij in staat om op objectieve wijze alle banken en hypotheekverstrekkers te vergelijken voor onze cliënten en ontvangen wij geen commissies van banken voor onze dienstverlening.

Wat biedt Finsens u:

  • 25 jaar ervaring in advies over een hypotheek in Amsterdam;
  • Objectief advies gericht op uw persoonlijke situatie;
  • Up-to-date marktkennis voor zelfstandig ondernemers en expats;
  • Flexibele afspraakmogelijkheden (zoals voor en na kantooruren).

Waarom hypotheekadvies bij Finsens?

Financieel advieskantoor Finsens in Amsterdam is al meer dan 25 jaar een bekende naam binnen de financiële dienstverlening. Finsens wordt geleid door twee ervaren partners, allebei afkomstig uit de bankenwereld en grote consultancybedrijven en heeft momenteel 10 deskundige adviseurs in dienst.

Wij zetten ons dagelijks in om de persoonlijke en financiële wensen van particulieren professionals, zelfstandig ondernemers en expats te laten uitkomen. Wij zijn gespecialiseerd in het advies op het gebied van fiscaliteit, vermogensbeheer, hypotheken en financiële planning. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke benadering, het aangaan van lange termijnrelaties met onze cliënten en ons allesomvattende advies met betrekking tot uw financiële situatie. U kunt vertrouwen op onze actuele kennis, betrouwbaarheid en betrokkenheid.

De hypotheekadviseur Finsens in Amsterdam

Als onafhankelijk hypotheekadviseur bieden we u betrouwbaar advies over het afsluiten van een hypotheek te Amsterdam. Dit advies is helemaal op uw persoonlijke situatie afgesteld. Bij het kiezen van de beste hypotheek voor uw situatie dient u namelijk met allerlei aspecten rekening te houden. Dé beste hypotheek bestaat namelijk niet. Dit hangt sterk af van verschillende omstandigheden. Welke hypotheekvorm is het meest geschikt? Hoe wilt u de hypotheek gaan aflossen? Wat zijn goede voorwaarden? Hoe zit het met de rente? Samen kijken we welke hypotheek goed bij u past en gaan we op zoek naar antwoorden op dergelijke vragen. Doordat wij onafhankelijk advies kunnen verstrekken hebben wij daarbij geen tegenstrijdige belangen. We zullen dus enkel en alleen aanbevelen wat goed is voor uw situatie.

Op zoek naar een hypotheek in omgeving Amsterdam? Kijk dan ook eens rond op de volgende pagina’s van onze website, voor nog meer informatie. Voor al uw vragen of het inplannen van een adviesgesprek kunt u natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.

Hulp bij een hypotheek in Amsterdam

Bent u zich momenteel aan het oriënteren op een hypotheek in Amsterdam, maar bent u bang dat u niet alle mogelijkheden meeneemt of zaken over het hoofd ziet? Voor gedegen financieel advies kunt u altijd bij Finsens terecht. Neem gerust eens contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 262 43 50. Of vul het contactformulier op onze website in voor een terugbelafspraak. Wij plannen graag een gesprek met u in! Vraag ook eens onze Mortgage Guide 2018 aan, door uw gegevens op de daarvoor bestemde pagina in te vullen.