25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening

Persoonlijk – Integer – Kwaliteitsgericht

All-round financieel advies

Perfecte marktkennis

previous arrow
next arrow
Slider

Vermogensbeheer Amsterdam

Denkt u regelmatig: “Ik zou zo graag willen starten met beleggen, maar het is toch wel spannend om maar zo te beginnen als je aan alle risico’s denkt”? Veel mensen zullen deze gedachtegang herkennen en zich om vergelijkbare redenen laten tegenhouden om te gaan beleggen. Maar specifieke kennis en de juiste ervaring kunnen beleggen juist aantrekkelijk maken. Er zijn talloze manieren om uw beleggingen vorm te geven en financieel advieskantoor Finsens geeft u hierin graag advies. Sinds 1993 hebben de adviseurs bij Finsens zich gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met vermogensbeheer in Amsterdam. Zo kunnen zij u bijstaan bij uw eerste stappen in de wereld van beleggen en vermogensbeheer. Daarnaast geeft het financieel kantoor ook advies op het gebied van fiscaliteit, vermogensbeheer, hypotheken en financiële planning.

De aanpak van Finsens bij vermogensbeheer Amsterdam

Beleggen is nooit zonder risico. Maar met een gedegen voorbereiding en de juiste strategie kunnen aanwezige risico’s wel geminimaliseerd worden. Zo’n strategie kan bijvoorbeeld bestaan uit spreiding binnen beleggingscategorieën, sectoren en regio’s. Finsens kiest bij vermogensbeheer in Amsterdam bewust voor een portefeuillesamenstelling met beleggingsfondsen en indextrackers (ETF), waardoor je een combinatie van actief en passief beheerde fondsen krijgt. Voor elke fondskeuze bij een vermogenscategorie wordt er een afweging tussen actief en passief beheer gemaakt, gebaseerd op risico, behaalde en verwachte rendementen. Alternatieve beleggingen zijn naast beleggingsfondsen ook vaak een geschikte keuze om spreidingsvoordelen te behalen. Daarnaast kunnen alternatieve beleggingen ook uitkomst bieden bij het verwezenlijken van een stabieler patroon van rendementen bij een portefeuille van traditionele effecten zoals aandelen, obligaties, vastgoed en liquiditeiten).

In de jaren dat Finsens actief is in de wereld van dienstverlening rondom vermogensbeheer, hebben zij zich actief ingezet om een divers en gespecialiseerd netwerk op te bouwen waarbinnen een groot aantal verschillende disciplines vertegenwoordigd is. Dankzij dit netwerk zijn de adviseurs van Finsens altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen alle beleggingsmogelijkheden die zij kunnen presenteren aan hun cliënten (bestaande uit particulieren, ondernemers, professionals en expats), zoals participaties, bedrijfsobligaties en duurzame investeringen. Bij al hun adviezen beschikt Finsens over actuele marktkennis. Daarnaast garanderen zij de hoogste kwaliteit, persoonlijke service en advies.

Meer informatie over vermogensbeheer in Amsterdam

Voor deskundig advies in beleggen en andere vormen van vermogensbeheer kunt u een afspraak maken bij één van de adviseurs van Finsens. U kunt direct contact met ons opnemen of het formulier op onze contactpagina invullen zodat wij u kunnen terugbellen op een voor u geschikt tijdstip.

Contact opnemenBel mij terug
Contact opnemen?
Contact aanvraag
info@finsens.nl
+31 (0)20 - 262 43 50