shutterstock_341767745

Vermogensbeheer in Amsterdam voor particulieren

Finsens verzorgt vermogensbeheer in Amsterdam voor vermogende particulieren. Er zijn vele vermogensbeheerders in Nederland. De vermogensbeheerders van Finsens zijn nergens aan verbonden, in tegenstelling tot de vermogensbeheerder van een private bank. Mede hierdoor zijn we in staat onafhankelijk advies aan te bieden.

Bij vermogensbeheer laat u kapitaal beleggen en beheren door een andere partij. Finsens staat bekend om zijn vele lange termijn relaties met cliënten en de persoonlijke aanpak die we hanteren. Onze vele jaren ervaring en uitgebreide netwerk maken ons een betrouwbare partij.

De aanpak van Finsens bij vermogensbeheer Amsterdam

Beleggen en risico zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door diversificatie binnen uw vermogensportefeuille tussen belegging categorieën, sectoren en regio’s proberen wij het risico te beperken. Voor een stabieler beleggingsresultaat maken wij gebruik van een combinatie van traditionele beleggings categorieën (aandelen en obligaties) met alternatieve strategieën. Wij noemen deze alternatieve strategieën ‘skills’. Deze skills bestaan uit arbitrage fondsen, multi-strategie fondsen en trend-volgende fondsen. Historische resultaten tonen aan dat portefeuilles bestaande uit aandelen en obligaties in combinatie met alternatieve fondsen een hoger rendement behalen tegen een lager risico vergeleken met portefeuilles met enkel aandelen- en obligatiefondsen. Door te focussen op risico kan er een positief resultaat worden behaald, met name in tijden van neerwaartse markten.

Finsens is opgericht in 1993. In meer dan 25 jaar heeft Finsens een uitgebreid netwerk opgebouwd met meerdere financiële diensten. Dankzij dit netwerk worden er geregeld investeringsmogelijkheden aangeboden welke wij onze klanten kunnen bieden naast de beleggingsmarkten, zoals participaties in vastgoed, bedrijfsobligaties en duurzame investeringen.

Neem contact op

Uw onafhankelijke vermogensbeheerder

  • Onafhankelijk: Wij bieden geen eigen financiële producten aan en zijn niet gelieerd aan een financiële instelling. Dit zorgt ervoor dat we compleet onafhankelijk kunnen adviseren. Meer informatie over het beleid belangenconflicten vindt u hier;
  • Financiële planning: Finsens bestaat uit meer dan vermogensbeheer alleen. Wij beschikken tevens over pensioenexperts, belasting- en hypotheekadviseurs. Wij snappen dat u vaak niet alleen een beheerder zoekt voor uw vermogen, maar ook een persoon waarbij u terecht kunt voor aanverwante financiële vraagstukken. Wij hebben de expertise in huis om u bij te staan;
  • Expat services: Een groot deel van onze cliënten is expat. Wij hebben ervaring met de specifieke service die daar bij hoort;
  • Solide effectenportefeuilles en beleggingsstrategie: Wij zorgen voor een evenwichtige verhouding tussen risico en rendement en een aansluiting op uw wensen;
  • Directe participatie mogelijkheden: Wij beschikken over een breed netwerk waaruit regelmatig interessante beleggingsmogelijkheden ontstaan, zoals directe deelname in ondernemingen of onroerend goed;
  • Persoonlijke aanpak: Wij zijn direct bereikbaar en benaderen onze cliënten proactief.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, of vraag om een gratis en vrijblijvende second opinion. Onze adviseurs zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)20 262 43 50.

 

Foto voorpagina hypotheken

Gespecialiseerd in vermogensbeheer te Amsterdam

Denkt u regelmatig: “Ik zou zo graag willen starten met beleggen, maar het is toch wel spannend om maar zo te beginnen als je aan alle risico’s denkt”? Veel mensen zullen deze gedachtegang herkennen en zich om vergelijkbare redenen laten tegenhouden om te gaan beleggen. Maar specifieke kennis en de juiste ervaring kunnen beleggen juist aantrekkelijk maken.

Er zijn talloze manieren om uw beleggingen vorm te geven. Financieel advieskantoor Finsens geeft u hierin graag advies. Sinds 1993 hebben de adviseurs bij Finsens zich gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met vermogensbeheer in Amsterdam. Zo kunnen zij u bijstaan bij uw eerste stappen in de wereld van beleggen en vermogensbeheer. Daarnaast geeft het financieel kantoor ook advies op het gebied van fiscaliteit, vermogensbeheer, hypotheken en financiële planning.

Vermogensbeheer met verschillende strategieën

Beleggen en risico zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door diversificatie binnen uw vermogensportefeuille tussen belegging categorieën, sectoren en regio’s proberen wij het risico te beperken.

Voor een stabieler beleggingsresultaat maken wij gebruik van een combinatie van traditionele beleggings categorieën (aandelen en obligaties) met alternatieve strategieën. Wij noemen deze alternatieve strategieën ‘skills’. Deze skills bestaan uit arbitrage fondsen, multi-strategie fondsen en trend-volgende fondsen.

Positief resultaat door focus op het risico

Historische resultaten tonen aan dat portefeuilles bestaande uit aandelen en obligaties in combinatie met alternatieve fondsen een hoger rendement behalen tegen een lager risico vergeleken met portefeuilles met enkel aandelen- en obligatiefondsen. Door te focussen op risico kan er een positief resultaat worden behaald, met name in tijden van neerwaartse markten.

Finsens kijkt samen met u welk risicoprofiel bij uw situatie past en met welke beleggingsinstrumenten uw beleggingsportefeuille samengesteld kan worden.

Ruim 25 jaar ervaring en een breed netwerk

Finsens is opgericht in 1993. In meer dan 25 jaar heeft Finsens een uitgebreid netwerk opgebouwd met meerdere financiële diensten. Dankzij dit netwerk worden er geregeld investeringsmogelijkheden aangeboden welke wij onze klanten kunnen bieden naast de beleggingsmarkten, zoals participaties in vastgoed, bedrijfsobligaties en duurzame investeringen.

Wij staan bekend om lange termijn relaties met onze cliënten door de persoonlijke benadering en een allesomvattend advies inzake uw financiële situatie.

Professioneel vermogensbeheer voor particulieren

Finsens is gespecialiseerd in professionele vermogensbegeleiding en vermogensbeheer. Sinds de oprichting richten wij ons op de opbouw en bescherming van uw vermogen. Onze specialiteiten zijn het selecteren van vermogensbeheerders en advies op investeringsproposities.

Op basis van uw financiële, persoonlijke situatie en doelen bepalen we uw risicoprofiel. Aan de hand van dit risicoprofiel wordt de samenstelling van uw beleggingsportefeuille bepaald.

Rendementen

In deze tabel ziet u behaalde rendementen* van Finsens Investment Consultancy. Behaalde rendementen zijn bruto en worden weergegeven voor aftrek van alle kosten die betrekking hebben op vermogensbeheer. Onze adviseurs hanteren verschillende aanpakken, van meer conservatief vermogensbeheer tot een offensieve aanpak.

Risicoprofiel2013  2014 201520162017
Zeer Defensief-0,69%2,51%0,00%6,24%3,80%
Defensief2,48%4,84%2,26%5,62%4,20%
Neutraal6,85%7,16%4,52%4,99%4,50%
Offensief11,23%9,48%6,78%4,37%4,90%
Zeer Offensief15,60%11,81%9,04%3,74%5,30%

 

Second opinion aanvragen

Kan mijn vermogen een schok overleven? Maak ik wel genoeg rendement? Loop ik niet onnodig veel risico?

Terechte vragen, waar een second opinion van één van onze vermogensspecialisten een antwoord op kan geven. Wij kunnen uw vermogen, inclusief effectenportefeuille, spaargeld en andere vermogensbestanddelen professioneel doorlichten. Wij kijken met een frisse blik naar uw vermogen.

Als u uw geld belegt, verwacht u een positief rendement. Of beter gezegd, u verwacht een hoger rendement dan de index. Voor dit doel heeft uw adviseur, beheerder of uzelf een beleggingsportefeuille samengesteld en transacties uitgevoerd. Beleggen is altijd een afweging tussen rendement en risico. Hiernaast speelt uw persoonlijke financiële situatie een rol in de beleggingsstrategie van uw portefeuille. Een enigszins knagend gevoel over het risico dat u loopt met u beleggingen is daarom niet ongebruikelijk.

Wij lichten gratis uw portefeuille door.

Vernogensbeheer rendement Amsterdam

Finsens inschakelen voor vermogensbeheer

Voor deskundig advies in beleggen en andere vormen van vermogensbeheer kunt u een afspraak maken bij één van de adviseurs van Finsens. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

Neem geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op via +31 (0)20 262 43 50, of per e-mail. Of vul het formulier op onze contactpagina in zodat wij u kunnen terugbellen op een voor u geschikt tijdstip.

Toezicht

Finsens Producten B.V. staat ingeschreven als financieel dienstverlener in het register van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), registratienummer 12007276. Hiernaast is Finsens Producten B.V. aangesloten bij Kifid, registratienummer 300.0004264. De financieel adviseurs van Finsens Producten B.V. hebben de vereiste diploma’s conform de Wet op het Financieel Toezicht. Finsens Producten B.V staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34129898.